Куди зник Олег Винник: проблеми зі здоров’ям, поганий вигляд, кілька дописів про війну та дружба з Марченко

Знаменитий український виконавець Олег Винник 24 лютого зник з інформаційного простору та схвилював мережу зовнішнім виглядом. Усі деталі в статті. З

З початку війни в Україні повелитель вовчиць Олег Винник цікавим чином зник з інформаційного простору. Що відбувається з артистам не знають навіть його колеги. Однак, шанувальники вже активна діляться здогадками. Деякі вважають, що співак покинув територію України та перебрався до Європи. Інші мають кардинально інакше пояснення: мовляв, Олегу нездоровиться і він тому пішов у тінь.

Куди зник Олег Винник

Куди зник Олег Винник. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відзначити, що знаходяться і ті, які вірять у зраду артиста. Мовляв, чоловік дружив з Оксаною Марченко, а також підтримав анексію Криму у соціальному ролику. Власне, усі гріхи Олега йому згадують у коментарях під останніми публікаціями, яких не так багато.

Так, Винник один раз звернувся до росіян з проханням зупинити війну, потім відзначив круглу дату, а згодом похизувався своїм пасхальним кошиком.

Куди зник Олег Винник. Скріншот коментарів під публікацією Таюне

Тим не менш, більшість глядачів впевнені, що насправді Олег просто втік з України та ховається у Німеччини, де в нього є вид на проживання. Його бек-вокалістка Таюне вчинила так само, як і співак — повністю зникла.

Нагадуємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна під час дискусії згадали про Олега, відмітивши, що його ніде не чутно та не видно. Його відсутність відчувається особливо гостро через те, що більшість українських артистів зараз активно дають благодійні концерти та збирають гроші для захисників. Тому поведінка зірки здається його шанувальникам скандальною.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.