Як виглядає мама переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина: дружина співака показала свою свекруху і доньку

Фанати переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина завдяки його дружині Іванні отримали змогу подивитися на маму улюбленого співака в соціальних мережах.

Роману Сасанчину зараз 20 років, і в такому юному віці він встиг двічі перемогти в шоу “Голос країни”, одружитися та обзавестися власною сім’єю. Його красуня-дружина Іванна у грудні 2021-го народила донечку Елізабет, яку молоді мама й тато також називають Елізою і Лізою.

Цікаво, що обраниця старша за Романа на 4 роки, і спочатку ця різниця бентежила батьків Сасанчина. Про це Іванка розповідала своїм підписникам в Інстаграмі:

“Не бачили мене і думали, що я виглядаю старою. Після знайомства – все супер”.

Весілля закохані не грали, оскільки на момент розпису вже були на останніх термінах вагітності. Згодом після народження дитини дружина співака виїхала за кордон, у Польщу. Там вони тривалий час перебували через війну в Україні, що відбилося і на стосунках пари, які не були готові до такого випробування відстанню.

Дружина 20-річного Романа Сасанчина вперше показала свою свекруху
Як виглядає мама переможця Голосу країни Романа Сасанчина

В один момент Іванна збентежила публіку заявою про розлучення, але їм все вдалося подолати і возз’єднатися. Нещодавно до Романа нарешті повернулися кохані дівчата, тож тепер вони сповна насолоджуються сімейним життям, а також не забувають і про власних батьків.

Так, днями молода родина гостювала у тещі Сасанчина. Цього ж разу до них приїхала його мама, про що стало відомо з блогу Іванки, яка опублікувала зворушливе фото Євдокії Петрівни з онучкою на руках.

Як виглядає мама переможця Голосу країни Романа Сасанчина
Як виглядає мама переможця Голосу країни Романа Сасанчина

Погляд жінки говорить сам за себе – вона не може натішитися маленькій Елізабет.

Схожі статті