Андрій Данилко ошатно вбрався і відгуляв розкішне весілля, після чого об’явилася його колишня: “Була закохана”

Відомий український виконавець Андрій Данилко минулого року дивував своїх фанатів. Це сталося завдяки не тільки його виступам на весіллях, але і зізнанню колишньої подруги.

Минулого року Андрій Данилко сколихнув мережу своїм виступом на кожному весіллі українською телеведучої Іванни Онуфрійчук. Корпоратив був настільки гучним, що про нього писали буквально всі глянці. Підготовка тривала місяцями, але це був не єдиний сюрприз для шанувальників Вєрки Сердючки.

Колишня Андрія Данилка вийшла з тіні після того, як зірка відгуляв пишне весілля

Так, справа в тому, що його колишня співробітниця та член команди Радміла Щегольова дала ексклюзивне інтерв’ю в програмі “Не бреши мені”, в якому зізналася, що в неї була близькість з Андрієм Данилко.

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Колишня Андрія Данилка вийшла з тіні після того, як зірка відгуляв пишне весілля

Акторка довго не могла пояснити, що ж насправді відбувалося між ними. Однак, журналісти одноголосно прийшли до висновку, що між Андрієм та його підопічною був повноцінний роман.

“Ну, просто для мене це близька мені людина, я не можу просто, не можу сама ділити ці речі та розповідати це: я робила це, туди ходила, туди не ходила. Давайте скажемо, що близькість була, а роман — що ви вкладаєте в це поняття? Я була закохана в життя в той момент, і це завдяки йому”

Варто відзначити, що стосунки знаменитостей перервалися одразу після того, як акторка покинула колектив. За сталося через те, що вона не попрощалася особисто з Андрієм, і він дуже образився. З роками їм таки вдалося поговорити, але надолужити втрачене вони так і не змогли.

Зараз вони згадують про ті часи з посмішкою на устах, але не більше. Радміла вважає, що Андрій досі не відпустив образу.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.