Олександр Педан подався у лікарі під час війни: більше не може зніматися у розважальних програмах

Знаменитий український телеведучий Олександр Педан зізнався, що пробує себе в медицинський сфері. Шоумен став справжнім лікарем, але не назавжди.

Війна змусила багатьох українців подивитися на життя під іншим кутом. Хтось став більш альтруїстичні, хтось готовий віддати своє життя за Україну, а хтось вчиться новим професіям, які здатні принести користь під час війни.

Олександр Педан вийшов у місто з маленькою дитиною на руках
Олександр Педан подався у лікарі під час війни

Олександр Педан завжди робив усе можливе для розвитку українського суспільства. Він спілкувався зі студентами, робив огляд та незалежну оцінку навчальних закладів, влаштовував різноманітні освітні фестивалі. І зовсім не дивно, що під час війни він не змінив свого курсу і надалі намагається бути корисним.

Олександр Педан подався у лікарі під час війни

У рамках своїх досліджень в університетах України Олександр Педан мав можливість поспілкуватися зі студентами Полтавського медицинського університету і навіть приміряти на себе роль лікаря. Так, телеведучий навіть самостійно наклав шов під наглядом українських медиків. Про це стало відомо завдяки його публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та статті на Новому каналі.

Олександр Педан подався у лікарі під час війни. Скріншот особистої сторінки телеведучого

“Цей випуск став одним із найулюбленіших. Спершу я думав, що медицина – це досить вузька спеціалізація з обмеженою аудиторією. Але виявилося, що людині, яка не має до медицини жодного відношення, дуже цікаво побачити університетську кухню саме медиків – як готують спеціалістів-стоматологів, лікарів, хірургів”

Варто відмітити, що ці знання насправді безцінні і можуть у будь-який момент знадобитися телеведучому.

Схожі статті