Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв опинився посеред скандалу у потязі: “Обожнюю вагонні суперечки”

Відома український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в потязі Укрзалізниці та розповів про подію, яка сталася під час подорожі. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв відрізняється від своїх колег тим, що полюбляє обговорити з власною аудиторією актуальні проблеми. Викликати своїх підписників на дискусію він може з будь-якої точки планети та в будь-який час у тобі.

Єгор Гордєєв святкує народження свого дітища
Єгор Гордєєв опинився посеред скандалу у потязі

Єгор Гордєєв опинився посеред скандалу у потязі

Так, наприклад, нещодавно він вийшов на зв’язок з потягу Укрзалізниці. Спочатку він подякував робітникам компанії та керівництво за те, що у короткий час поїзди були повністю адаптовані для евакуації, яка відбувається швидко та чітко. А потім долучився до гарячого обговорення.

Уся справа в тому, що він був настільки захоплений почутим, що одразу ж вирішив обговорити це з користувачами, можливо, не бажаючи забути жодну думку, яка прийшла йому в голову.

А сталося наступне: Єгор Гордєєв знаходився у подорожі у вагоні, і підслухав розмову співвітчизників, які почали сперечатися через українську залізницю. Суть суперечки — чи необхідно змінювати залізну дорогу на ту, яка відповідає європейським стандартам, адже радянська залізниця з’єднує Україну з російською федерацією, але не як не з Європою. Це, безперечно, з’єднує державу з ворожою країною.

Єгор навів усі плюси та мінуси того чи іншого рішення, і запитав у своїх підписників, як вони вважають. Тобто він попросив розсудити користувачів мережі чоловіків, які так активно обговорювали проблему, що навіть Єгор зміг почути, про що йдеться.

Схожі статті