Знайшлася крихітна дочка Дана Балана, яку молдавський співак приховував: “Успадкувала вроду від татуся”

У мережі з'явилися кадри, на яких молдавський мачо Дан Балан постав поруч з маленькою дівчинкою, яка неймовірно на нього схожа. Усі деталі в статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ніколи не розповідав пресі про наявність в нього дітей, або ж постійної коханої, з якою він би хотів побудувати родину. Однак, молдавські журналісти вже давно розкрили головні секрети артиста: мовляв, в нього є колишня дружина Елла, а також син Алан, який народився у двотисячних.

Знайшлася крихітна дочка Дана Балана, яку молдавський співак приховував

Співак ніколи не коментував цю інформацію, але шанувальники впевнені, що вона відповідає істині. Натомість, цілком логічно, що у Дана можуть бути і інші діти, про яких невідомо навіть самим затятим журналістам, які досліджують світську хроніку.

Шанувальники зірки це прекрасно розуміють, тому деякі кадри починають дражнити їхню фантазію. Особливо це стосується фотографії Дана з дітьми.

Так, нещодавно на фанатському акаунті Дана в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фото, на якому він постав поруч з маленькою дівчинкою. Дитина була одягнена наче в школу, і дуже по святковому. Саме тому шанувальники вирішили, що дитина має певне рідство з артистом, який опинився в учбовому закладі явно не просто так.

Знайшлася маленька донька Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Необхідно відзначити, що Балан проживає вже багато років у Сполучених Штатах Америки, у Нью-Йорку. Саме тому його особисте життя насправді залишається великим секретом. Артист постійно змінює дівчат, але це не дає жодних гарантій, щоб на нього вдома не чекає родина.

Схожі статті