Наталія Могилевська влаштувала емоційну сцену на руїнах і потрапила в скандал: “Вона завжди була така”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська оприлюднила кліп, який зняла на руїнах, що залишила війна і потрапила у гучний скандал. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Наталія Могилевська декілька тижнів тому оприлюднила кліп, який був відзнятий на руїнах в Бучі. Відеороботу сприйняли вкрай негативно, адже артистка не скупилася на емоції, через що в аудиторії склалося враження, ніби Могилевська відверто перегравала.

У таку ж саму історію декілька місяців тому потрапив і Віталій Козловський, якого розкритикували за співи на руїнах. Глядачам здається, що це виглядає як піар, а не творчість, тому цим і зумовлена така реакція

Наталія Могилевська влаштувала емоційну сцену на руїнах і потрапила в скандал

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська влаштувала емоційну сцену на руїнах і потрапила в скандал

Знаменитий продюсер Ясинський також не зміг високо оцінити роботу Наталі Могилевської і повністю розділяє почуття аудиторії, яка не вподобала її стиль подачі. Однак він впевнений, що це сталося не навмисне, а тому що Наталія дуже експресивна та емоційна людина.

“Такі люди іноді біжать попереду паровоза, але саме це робить їх цікавими, за ними цікаво спостерігати. Тут треба зрозуміти, пробачити і забути. Завтра вона випустить вдалу пісню, скаже правильні слова і всі голосно плескатимуть у долоні”, – додав він.

Також він зазначає, що варто пробачити Могилевську за цей вчинок, адже в ньому немає нічого поганого, а сама Наталія просто не змогла знайти золотої середини. Продюсер впевнений, коли співачка презентує іншу якісну роботу, про цю невдачу усі забудуть.

Власне кажучи, це вже не вперше, коли Наталя Могилевська потрапила в скандал. Раніше артистка заявляла, що російська має бути другою державною мовою в Україні, за що їй добряче дісталося.

Схожі статті