Андрій Данилко та мама Сердючки Інна Білоконь, тримаючись за руки, прогулялись столицею: “Не в ролі мами”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко та його подруга і колега Інна Білоконь сколихнули мережу прогулянкою столицею, під час якої вони трималися за руки.

Про роман Андрія Данилка та Інна Білоконь, яка все життя виконувала роль мами Вєрки Сердючки, говорять вже понад 20 років. Стосунки артистів дійсно заженуть у глухий кут будь-кого.

То в мережі з’являються знімки, на яких вони цілуються в губи, то Андрій хапається за певні частини тіла Інни, то виявляється, що акторка досі щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком.

Андрій Данилко та мама Сердючки Інна Білоконь, тримаючись за руки, прогулялись столицею

Андрій Данилко ніколи не обговорює з пресою особисте життя, але часом і слова не потрібні. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, які були зроблені після виступу у метро. Спочатку здавалося, що нічого особливого у лінійці нових знімків знайти не можна. Як завжди Андрій та Інна виглядають неймовірно гармонійно, як справжні друзі та команда.

Однак на наступних кадрах можна помітити, що артист під час прогулянки Києвом тримає Інну за руку. Усе-б нічого, але така поведінка дійсно наштовхує на думку, що Данилко та Білоконь більше, ніж друзі.

Нагадуємо, що не так давно колишня підопічна Андрія Радміла Щегольова дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, що мала близькість зі своїм босом. Акторка зазначила, що завдяки Андрію вона була закохана у життя, але їхні стосунки завершилися, коли Радміла вирішила звільнитися. Конфлікт виріс як з під землі, адже Щегольова не хотіла будити Андрія та пішла не попрощавшись, а він їй цього так і не забув.

Схожі статті