Дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка Христина зробила зізнання про розставання: “Жити без тебе”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина сколихнула мережу ніжним зізнанням у коханні. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Знамените українське подружжя Григорій та Христина Решетніки вже багато років разом. За короткий проміжок часу пара народила трьох спільних дітей і не відмовляється від можливості народити ще нащадків. Під час війни сім’я не розставалася.

Григорій Решетнік та його дружина Христина повідомили, що у родині з'явиться донька
Дружина Григорія Решетніка Христина зробила зізнання про розставання

Христина вмовила свого коханого поїхати до Івано-Франківську. Григорій дуже хотів повернутися до столиці, але дружина та діти до останнього просили його не покидати їх. Зважаючи на те, що усі діти телеведучого дуже маленькі, він прийняв рішення послухатися їх, аби не втратити їхню довіру.

Дружина Григорія Решетніка Христина зробила зізнання про розставання

Коли небезпека минула Христина та Григорій мали можливість поїхати за кордон. Про це вони повідомили самостійно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Звісно, подорож не мала туристичного характеру. Григорій та Христина поїхали заради своїх співвітчизників, аби взяти участь у благодійних заходах. Саме тому Григорія відпустили, хоча насправді, як багатодітний батько він також підпадає під категорію чоловіків, які можуть поїхати за кордон.

Дружина Григорія Решетніка Христина зробила зізнання про розставання

На щастя, родина вже повернулася. Про це повідомили і Христина, і Григорій окремо, кожен у своїх мікроблогах. Однак, молода мама та дружина телеведучого зробила більше емоційне повідомлення – зізналася столиці у коханні знову. Останнім часом Київ отримує набагато більше теплих слів, ніж раніше. Можливо, це пов’язано з тим, що його жителі зрозуміли, наскільки люблять своє місто.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".