43-річному В’ячеславу Узелкову зізналася в коханні таємнича красуня, щоб Боржемська бачила: “Слава, люблю”

Відомий український боксер та екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков показав, як йому публічно зізналася в коханні таємнича жінка, зовсім не схожа на Марину Боржемську.

Колись публіка захоплювалася парою В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської, але, як виявилося, ідилія була лише гарною картинкою. Наприкінці 2018-го подружжя сколихнуло публіку новиною про розлучення, яке не обійшлося без скандалів та неприємної правди.

Колишня дружина боксера з цього приводу довгий час майже нічого не розповідала, але врешті-решт натякнула, що іноді чоловік не міг себе контролювати і застосовував до неї силу навіть у присутності дітей. Узелков все заперечував і стверджував, що Марина незрозуміло за що навмисне поливає його брудом.

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська вчиться жити в новій реальності
В’ячеслав Узелков показав, як після розлучення з Боржемською йому зізналася в коханні інша жінка

Зі своїми спадкоємцями, Робертом і Олівією, спортсмен зв’язку не тримає, але шанувальникам залишається лише здогадуватися, з яких причин насправді – за його словами, Боржемська стала на заваді їхньому спілкування, а вона ж каже, що це екс-чоловік не виявляє бажання брати участь у житті дітей.

Вже четвертий рік пара офіційно не разом, тож їм нічого не заважає будувати нові стосунки. В’ячеслав випередив Марину і у 2021-му зізнався, що його серце знову зайняте, але особистість обраниці він залишив у секреті, аби не привертати зайвої уваги до свого щастя.

Втім, в Інстаграмі Узелкова з’явилося зізнання в коханні від таємничої красуні на ім’я Наталя. Жінка виклала у себе фото боксера з його домашнім улюбленцем та написала:

“Слава, люблю”.

В'ячеслав Узелков показав, як після розлучення з Боржемською йому зізналася в коханні інша жінка
В’ячеслав Узелков показав, як після розлучення з Боржемською йому зізналася в коханні інша жінка

Чи це в дружньому сенсі, чи в романтичному – залишається інтригою.

Схожі статті