30-річна Анна Богдан не може забути новоспеченого колишнього Михайла Заливако: “Переглядаю наші спільні фото”

Не дочекалися фанати романтичного реаліті-шоу "Холостяк" ще одного весілля. Пара Анни Богдан і Михайла Заливако розпалася, але дівчина досі не може у це повірити.

Днями переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан офіційно заявила про завершення стосунків з харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який обрав її у фіналі реаліті-шоу. Пара протрималася трохи більше року, а фанати не могли дочекатися на їхнє весілля, адже до нього все і йшло – вони навіть репетирували весільний танок наречених, тож новина стала повною несподіванкою.

Що саме стало причиною розставання і хто його ініціював наразі залишається загадкою, але Анна вже відписалася від Інстаграму Заливако, тоді як він досі на неї підписаний. Також нещодавно вона повернулася з-за кордону, але Михайло її не зустрічав.

Григорія Решетніка і Михайла Заливако женуть на фронт після дружньої зустрічі
Анна Богдан не може забути свого колишнього Михайла Заливако

Згодом після цього Богдан першою повідомила про розрив, який Холостяк коментувати не поспішає. Все це вказує на те, що крапку в цій історії могла поставити саме дівчина, проте схоже, що дане рішення далося їй важко. Вона зізнається – досі не може повірити в те, що вони більше не разом:

“Переглядаю наші спільні фото… Самій складно повірити, що наша історія закінчилася і що немає хепіенду. В душі боляче та сумно… Бачу всі ваші повідомлення. Зараз поки не готова виходити в сторіс. Потрібен час…”, – звернулася Анна до підписників та додала кілька романтичних фото з Михайлом.

Анна Богдан не може забути свого колишнього Михайла Заливако
Анна Богдан не може забути свого колишнього Михайла Заливако

Фанати сподіваються, що пара подолає усі незгоди і возз’єднається, а скептики впевнені, що ці стосунки з самого початку були прописані сценарієм та ніякого кохання там і не було.

Схожі статті