Софія Ротару проти нареченого єдиної онучки Соні Євдокименко: не відповідає високим стандартам зірки

Легендарна українська співачка Софія Ротару відповіла, як ставиться до ідеї одруження її єдиної онучки Соні та її обранця Дениса. Усі деталі в статті.

Легендарна українська співачка Софія Ротару виховала онучку Соню Євдокименко та онука Анатолія Євдокименко, які у свій час були названі на честь Ротару та її покійного чоловіка.

Софія Ротару проти нареченого єдиної онучки Соні Євдокименко

Обидва отримали блискучу освіту у Великобританії. Анатолій повернувся додому та проживає разом з бабусею, а Соня вирішила будувати модельну кар’єру у Сполучених Штатах, куди переїхала декілька років тому.

Софія Ротару проти нареченого єдиної онучки Соні Євдокименко

Коли вона проживала в Європі, будувала стосунки з французом, але після переїзду довелося розстатися. Серце юної красуні довго не було вільним. Її завоював мільйонер Денис Жаданов. Навколо пари ходять плітки про їхнє скоре весілля, але Софія Михайлівна навідріз відмовляється видавати онучку за багатія.

Софію Ротару таємно госпіталізували
Софія Ротару проти нареченого єдиної онучки Соні Євдокименко

Сама артистка коментує своє рішення наступним чином: мовляв, Соня ще маленька, має вивчитися та побудувати кар’єру. Натомість Євдокименко ставлення своєї родини коментує більш чітко: Ротару мають високі сімейні стандарти, які свого часу задали саме Софія Михайлівна та її чоловік Анатолій.

Під цим поняттям дівчина має на увазі, що її обранець має бути надійним супутником, з яким вона може прожити усе своє життя, як і її бабуся. Вочевидь Денис поки що не дає таких гарантій.

Тим не менш, їхні стосунки зараз можна назвати цивільним шлюбом, адже вони проживають разом і поводяться наче родина. Софія Михайлівна з Жадановим поводиться чемно і не проти спільного відпочинку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".