Головні холостяки українського шоу-бізу: хто претендує на серце Володимира Дантеса, Руслана Сенічкіна та інших

Про зіркових чоловіків мріють мільйони фанаток, однак деяким з них так і не щастить своє кохання. Хто з вітчизняних знаменитостей все ще знаходиться у статусі холостяка — читайте далі.

Дзідзьо

Михайло Хома — Дзідзьо
Михайло Хома — Дзідзьо

Український музикант Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо рік тому ошелешив прихильників новиною про розлучення зі співачкою Славією. Пара прожила разом вісім років і була прикладом родини для багатьох знайомих. Офіційну причину такого рішення екс-подружжя так і не назвало, однак фанати підозрювали, що Михайло мав роман з Ольгою Цибульською. Остання лише ображалася на подібні домисли. Наразі Дзідзьо офіційно вважається холостяком.

Володимир Дантес 

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Дантес більше десяти років був у стосунках з Надею Дорофєєвою — сім з них пара прожила в офіційному шлюбі. Новина про розлучення впала фанатам, як сніг на голову, у березні 2022 року. Мільйони обожнювали цю пару, тож доволі негативно сприйняли факт розставання. Зараз Володимира підозрюють у стосунках з київською рестораторкою Дашею Кацуріною. Цікаво, що самій Дорофєєвій приписують роман з екс-чоловіком Даші Михайлом.

Володимир Кличко

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Видатний боксер замолоду був знатним ловеласом, який змінив декілька дівчат з різних країн світу. Однак його життя змінила мініатюрна американська акторка Хайден Паннетьєрі, з якою він почав зустрічався у 2013 році. Вона народила Кличку його єдину доньку Каю-Євдокію, яку після розлучення боксер почав виховувати самостійно. Зараз Володимир усього себе приділяє доньці, а про його особисте життя більше нічого невідомо.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін

Зірка “1+1” у свої 42 роки не має дружини і дітей. Телеведучий зізнається, що зараз його найбільше цікавить кар’єра, тож він робить усе задля розвитку у сфері журналістики й телебачення.

Віталій Козловський

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Ще один затятий український холостяк — співак Віталій Козловський. У вітчизняному шоу-бізнесі він з’явився ще на початку нульових, однак за 20 років прихильники чули лише про один його роман з журналісткою Раміною. Пара розійшлася декілька років тому, а Козловський знову опинився у статусі одинака.

Схожі статті