Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику: готовий на все заради Мішиної

Знаменитий український комік Олександр Еллерт повідомив, що збирається робити пластичну операцію. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український гуморист Олександр Еллерт свого часу прославився в Україні завдяки участі у романтичному шоу “Холостячка”.

Олександр Еллерт зі смаком відгуляв гучне весілля
Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику

Коміку вдалося підкорити серце Ксенії Мішиної, після чого він майже рік перебував з нею у серйозних стосунках. Пара з’їхалася і разом виховувала двох дітей від попередніх шлюбів.

На початку літа минулого року підписники помітили, що у зірок начебто не все гаразд, і як виявилося згодом, мали рацію. Ксенія драматично повідомила, що їхні стосунки добігали свого кінця.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику

Однак Олександр не полишає сподівань возз’єднатися з коханою і відкрито про це говорить журналістам. Єдине, що може його зупинити це поява іншого чоловіка у Ксенії. Але поки що її серце вільне.

Зараз Олександр не такий активний у соціальних мережах, але все ж не втратив свого почуття гумору і далі розважає аудиторію. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з ліфта, в якій повідомив, що їде на пластику.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику. Скріншоти особистої сторінки коміка

Це був такий гумор, адже далі він показав переможниць конкурсів краси у Криму та ДНР, які очевидно неодноразово користувалися послугами пластичних хірургів та косметологів.

Варто відмітити, що соціальні мережі вибухають від невдоволення щодо вибору суддями. Однак дівчата не засмучуються і гордо говорять про чесну перемогу.

Схожі статті