24-річна дружина Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоров’ям, сидячи в лікарні: “Цілий букет”

24-річна дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна поскаржилася на чергові проблеми зі здоров'ям, через які опинилася в лікарні.

Дворазовий переможець української версії вокального шоу “Голос країни” Роман Сасанчин у 2021 році одружився зі своєю коханою дівчиною Іванною, яка незабаром після розпису подарувала йому донечку Елізабет. Обраниця співака нелегко переносила вагітність через гормональні збої та пов’зані з цим проблеми. Крім того, саме ситуація зі здоров’ям Іванки стала причиною такого стрімкого рішення пари народити дитину.

Як дружина Сасанчина розповідала підписникам свого блогу, лікар її попереджала, що завагітніти їй буде нелегко, на це можуть піти роки, тож коли вони побачили заповітні дві смужки, навіть не сумнівалися, що народжуватимуть.

Протягом дев’яти місяців очікування Іванна неодноразово лежала в лікарні, пологи теж були нелегкими, тим не менш, все це було не дарма – Елізабет народилася здоровою.

Дружина Романа Сасанчина пояснила новину про їхнє розлучення після 4 місяців шлюбу
Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Зараз у соціальних мережах молоді батьки діляться своїми буденними турботами з маленькою дитиною та демонструють справжню сімейну ідилію. Незважаючи на доволі юний вік, Іванці 24, а Роману 20, вони чудово справляються, але без ложки дьогтю не буває. Дружину переможця “Голосу країни” знову наздогнали проблеми зі здоров’ям.

Дружина Романа Сасанчина потрапила до лікарні

Так, 14 червня Іванка виклала в Інста-сторіз кадри з лікарняного коридору, а у підписі розповіла, чому вона там опинилася:

“Я на огляді. Знову лікування! В 24 роки цілий букет. Ну і гормони мої мене підводять”, – зізналася дівчина.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоров'ям
Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.