Володимир Остапчук та Олексій Суханов поскандалили в прямому ефірі через росію: “Це питання не до людей”

Знамениті українські телеведучі Олексій Суханов та Володимир Остапчук посварилися в прямому ефірі через російську музику. У чому полягала суть конфлікту?

Здавалося, конфлікт може виникнути між багатьма зірками, але не між Олексієм Сухановим та Володимиром Остапчуком, які знаходяться на одній і тій самій стороні. Втім, різні погляди на життя країни, у тому числі культурне, все ж таки поклали початок дискусії.

Володимир Остапчук та Олексій Суханов поскандалили в прямому ефірі через росію

Олексій Суханов та Володимир Остапчук посварилися в прямому ефірі через російську музику

В ефірі програми “Вечір з Україною” Володимир Остапчук та Олексій Суханов перейшли на лайку через пошук винних у тому, чому в Україні досі російська музика популярніша за українську.

Так, Володимир вважає, що самі споживачі несуть відповідальність за подібний ефект. В свою чергу Олексій не зміг витримати цієї точки зору і заявив, що російську музику потрібно було заборонити, і несуть відповідальність саме ті, хто дозволяв російській культурі просочуватися у культурні шари українського народу.

“У плейлистах українських радіостанцій були російські виконавці. Це питання не до людей, які слухають, це питання до тодішньої влади, яка дозволила цим пісням звучати. Тому що хтось там в раші заробляв і набивав свої кишені”, – сказав ведучий “Україна говорить” Олексій Суханов своєму опоненту.

Варто відзначити, що Остапчук у якості аргументу навів виступ Ані Лорак в Одесі, яка минулого року зібрала справжній аншлаг, і це не дивлячись на те, що артистка виступила на святі на честь анексії Криму 8 років тому. Ані старання Ігоря Кондратюка, ані справжня компанія з антипіару не змогли винищити любов аудиторії до композицій Кароліни.

Схожі статті