Переможець Холостячки Еллерт вразив реакцією на вагітність Ксенії Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Відомий український комік та колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт відреагував на думку Слави Дьоміна про вагітність Ксенії Мішиної.

Знаменитий український гуморист Олександр Еллерт минулого року пережив важке розставання. Їхній роман з Ксенією Мішиною добіг кінця раптово, вле вельми очікувано для фанатів, адже вони помічали дивну поведінку пари.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Переможець Холостячки Еллерт вразив реакцією на вагітність Ксенії Мішиної

Врешті-решт, Ксенія вирішила звільнитися і почала рухатися вперед. Але Олександр продовжує боротися за кохання. А от реальну причину розриву не вказав.

“Говорити, що було причиною скандалів, я не буду, але я своїм шляхом і своїми методами постараюсь усе залагодити”, – заявив гуморист.

Переможець Холостячки Еллерт вразив реакцією на вагітність Ксенії Мішиної

Щоб обговорити стосунки зірок Слава Дьомін запросив до себе коміка і отримав доволі чесні відповіді. Зокрема журналіст поцікавився, що сталося б, якщо Ксенія завагітніла.

“Вагітність – це шалена відповідальність переважно чоловіка… Напевно, в цей момент я б десь переключився”

Олександр зізнався – вірить, що все будо б зовсім інакше, якщо в них з Мішиною з’явилася б спільна дитина. Ба більше, Еллерт вважає, що став би більш свідомим у спілкуванні зі своєю коханою.

Нагадуємо, вперше про розрив пари користувачі заговорили, коли Ксенія Мішина поїхала працювати до Сербії. Олександр залишився в Україні і в певний момент акторка просто видалила усі спільні кадри з коміком, і залишила лише ті, що були. проплачені рекламодавцями.

Молоді люди спочатку заперечували наявність кризи, але десь через місяць зірка зізналася, що стосунки закінчилися. Олександр до цього не поставився серйозно, а лише висміяв драматичність посту, не очікуючи, що Ксенія для себе все вирішила, а шляху назад дійсно немає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.