Після розмов про третю дитину Юрій Горбунов показав Катю Осадчу з животом та вразив новиною: “Буде дитинка”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов сколихнув мережу новою фотографією з Катериною Осадчею. Дізнатися всі деталі в нашій статті.

Знамените зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катерина Осадча регулярно дивують своїх шанувальників новинами. Початок їхнього роману був таємним, та коли телеведуча завагітніла, приховати правду було неможливо і пара вимушено одружилася. Раніше Катя розповідала журналістам, що вступить у шлюб лише через дитину і, власне, своє слово стримала.

Катя Осадча зізналася в коханні не Юрію Горбунову
Після розмов про третю дитину Юрій Горбунов показав Катю Осадчу з животом та вразив новиною

У знаменитостей народився прекрасний син Іван, а вже через декілька років в нього з’явився братик Данило. Юрій неодноразово говорив про те, що мріє про дочку, але його дружина невпевнено реагувала на ці натяки. Лише нещодавно подружжя заговорили про всиновлення сироти.

Після розмов про третю дитину Юрій Горбунов показав Катю Осадчу з животом та вразив новиною

Втім, існує вирогідність, що пара так і не наважиться забрати дитину з дитячого будинку, адже нещодавно Юрій засвітив Катю, яка за виглядом нагадує вагітну. Під час створення кадру пара перебувала в Каннах, збирала гроші на благодійність. Фотографії привернули увагу шанувальників, і деякі напряму почали питати, чи чекають зірки дитину.

Після розмов про третю дитину Юрій Горбунов показав Катю Осадчу з животом та вразив новиною. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відзначити, що останнім часом телеведуча невпевнено приховує живіт, затуляючи його руками або предметами, а знімає себе на камеру лише на рівні плеч.

Також зірка віддає перевагу архівним фотографіям, неохоче показуючи свій теперішній стан, що і змушує шанувальників гадати, що стоїть за цією поведінкою.

Схожі статті