36-річна Оля Цибульська повідомила, куди зник Олег Винник: Оля Полякова тим часом має іншу інформацію

Українська співачка Оля Цибульська отримала від шанувальників запитання стосовно місцеперебування Олега Винника. Що артистка знає про зниклого колегу — читайте далі.

Олег Винник останні декілька тижнів перестав виходити на зв’язок зі своїми підписниками. Остання публікація артиста у соцмережах датується 24 квітня, коли головний “Вовк” вітчизняного шоу-бізу вітав усіх шанувальників з Великоднем. З того часу від артиста не чути жодних новин, хоча раніше він доволі активно вів особистий блог.

Дехто з фанатів припускає, що Винник міг виїхати закордон, користуючись своїм зірковим статусом, однак соромиться зізнатися у цьому перед своєю багаточисельною аудиторією. Тож аби вияснити, куди зник Олег Винник, шанувальники почали звертатися до його колег.

Куди зник Олег Винник
Куди зник Олег Винник

Першою питаннями засипали Олю Цибульську, яка мала доволі непогані відносини з артистом. “Куди подівся Вінник”, — запитали у співачки користувачі мережі. Ольга ж вирішила використати помилку в написанні прізвища виконавця і за традицією віджартувалася:

“Осьо”, — написала Цибульська, опублікувавши зображення віника.

Цибульська розповіла, куди зник Винник
Цибульська розповіла, куди зник Винник

Наступною про зникнення Винника висловилася Полякова під час одного з останніх інтерв’ю. Оля заявила, що в Олега проблеми зі здоров’ям, але вона не хоче багато говорити на цю тему, адже її колега має сам повідомляти шанувальникам подібні новини.

Також артистка відмітила, що Олег у жодному разі не являється зрадником України. Навпаки, вони наприкінці лютого планували запитати пісню в дуеті, композиція скоріш за все, мала бути патріотичною, проте Олег раптом зник через проблеми зі здоров’ям.

“Даймо йому можливість самому розказати, що в нього там відбувається”, — попрохала Полякова.
– підсумувала артистка.

Схожі статті