Злата Огнєвіч вагітна? Екс-холостячка повідомила, що терміново повертається до України через сімейні обставини

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч сколихнула мережу повідомленням про те, що вона терміново повертається додому через сімейні обставини. Що сталося?

Відома українська співачка Злата Огнєвіч за період війни багато разів виїжджала за кордон і кожного разу лише за однієї мети — дати благодійний концерт та зібрати гроші для українців. Спочатку її концертний тур відбувся у Сполучених Штатах Америки, але потім зірка доєдналася до своїх колег і в Європі. Зараз артистка знаходиться у Мадриді, але нещодавно вийшла на зв’язок з неочікуваною новиною.

Злата Огнєвіч повідомила, що терміново повертається до України через сімейні обставини

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який був відзнятий в аеропорту. У ньому вона розповідає про те, що вимушена терміново повернутися до України через сімейні обставини. Які саме вона не уточнила, але попросила своїх підписників не “накручувати”.

Злата Огнєвіч повідомила, що терміново повертається до України через сімейні обставини

Через декілька stories, які стосувалися цієї теми вона зазначила, що поділиться не поганою новиною, а хорошою. Втім, якою саме знову не розповіла. Однак зазначила, що це дещо велике та омріяне.

Існує велика імовірність того, що мова йде про вагітність, адже не так давно артистка розповідала, що раптово сильно захотіла дітей. Пов’язано це було саме з початком війни, і зірка вирішила не приховати того факту, що дійсно дуже захотіла мати сім’ю і дім, у якому на неї чекають. Тож імовірність того, хто що хтось помер, або сильно захворів можна одразу ж відхиляти, адже Злата підкреслила, що це щось дуже хороше і імовірно те, що потішить її підписників, адже вона зберегла це повідомлення, як великий сюрприз, який згодом, коли інтрига набере достатніх об’ємів.

Схожі статті