Як живуть рідні Регіни Тодоренко в Одесі: брат втікачки має ховатися за містом, а батьки щодня як на голках

Мати Тодоренко опублікувала свої почуття до доньки, яка проживає в рф. Читайте далі як на це відреагувала сама екс-ведуча програми "Орел і решка". 

Телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко уродженка Одеси, де і зараз проживають її батьки. Окрім того, що ведуча не збирається якимось чином евакуювати батьків у більш безпечне місце, Регіна навіть не вважала важливим увесь цей час висловитись про війну або підтримати український народ. Регіна Тодоренко дуже швидко забулася, що вона сама народилась і виросла під Українським сонцем.

Мати знаменитості, Ірина Тодоренко, у своєму інстаграмі написала зворушливе звернення до доньки:

“Наша Одеська сім’я любить, чекає і завжди пишається тобою!”

Цікаво, що колишній колега зірки, Коля Серга, засуджуючи її, розповідав, що батьки ведучої лишилися в Одесі, де є повітряні тривоги та обстріли. Брат Тодоренко, за словами музиканта, переховується в Одеській області.

Висловилась з цього приводу Регіна у своєму шоу:

“Ми зрозуміли, що нам важко дійти консенсусу, ми з ним у різних положеннях абсолютно.  І позиції у нас не у всьому збігаються.  Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, бо це руйнує нашу родину, а ми дуже хочемо згуртуватися”

Як живуть рідні Регіни Тодоренко в Одесі

Під словом “родина” звісно Регіна має на увазі свого чоловіка Влада Топалова, а не свою українську сім’ю.

Прихильники підозрювали, що Регіна просто не хоче втратити чоловіка і свої російські гонорари. Обурились на зірку й українські колеги. Євген Синельников, режисер проекту “Орел і решка” на рахунок Регіни Тодоренко висловив свою думку  на шоу “Слава+”.

“Особисто мені вона надиктувала кілька голосових повідомлень у сльозах, казала: “Тримайтеся, я вас благаю!”  Але це така, звичайно, спроба відмити себе, і при цьому розповідати про гардероб… Ну, низько. Низько. Це правда” – сказав Євген.

Як живуть рідні Регіни Тодоренко в Одесі

Це була доволі стримана реакція, враховуючи факт того, що дім Євгена Синельникова на Київщині був вщент зруйнований і розграбований російськими окупантами.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко була ведучою шоу “Орел і Решка” з 2011 по 2017 рік. З проектом вона встигла відвідати понад 50 країн світу.

Схожі статті