Святослав Вакарчук знову готується до чергового поповнення? У мережі спливли фото вагітної обраниці рокера

Автор хіту "Стріляй" і сам стріляє точно в ціль. Зовсім скоро 46 річний співак буде мати багатодітну сім'ю. Хто народить для зірки третю дитину та чи збирається Вакарчук одружуватись на своїй обраниці. 

Ще давно на просторах інтернету можна було почути плітки, що після розлучення з першою дружиною новою обраницею Святослава Вакарчука стала рудоволоса красуня Євгенія Яцута, котра являється співвласницею, директором та виконавчим продюсером компанії Radioaktivefilm.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Проте, плітки перестали були плітками. Нещодавно з’явилось відео Євгенії Яцути з кіноринку в Каннах. І хоч дівчина була вдягнена в простору, білу сукню, округлий животик вже сховати не можливо.

Святослав Вакарчук знову готується до чергового поповнення?

Сам Святослав ніяк не коментує дану ситуацію, бо особисте життя співак завжди тримав під сімома замками. Проте у своєму інстаграмі згадав:

“Святкувати перший рік сина в день народження батька – особливий подарунок долі!”

Ймовірно, що матір’ю першого сина Івана також являється Євгенія Яцута. Але легше злітати на луну і назад, чим дізнатися від Святослава будь-які подробиці його сімейного життя.

Нагадаємо, що у Святослава вже є доросла донька Діана, яку співак зовсім недавно показав на своїй сторінці в іінстаграм. Щоправда, ця дитина не є його рідною.

Після розлучення з першою дружиною у 2021 році, Святослав Вакарчук не дає жодного натяку, чи одружився він вдруге, чи збирається залишатися нежонатим якомога довше.

Попри свою принципову позицію ховати своїх рідних від пильних очей прихильників, Святослав Вакарчук іноді балує публіку рідкісними, сімейними фотографіями.

“Двоє братів. Два настрої. Дві вишиванки” – написав співак під фото з рідним, молодшим братом Олегом.

До речі, окрім кар’єри співака та автора пісень, Святослав Вакарчук був активним державним і політичним діячем. У 2020 році лідер гурту «Океан Ельзи» вирішив скласти повноваження народного депутата та покинути політику.

Схожі статті