Андрій Данилко вперше зізнався, що був у романі з мамою Вєрки Сердючки Білоконь: “Вона була красунею”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше проговорився про роман з партнеркою Інною Білоконь під час інтерв'ю Славі Дьоміну. Як це було?

Андрію Данилко не вперше відповідати на питання про можливий роман з його подругою та партнеркою Інною Білоконь. Разом з жінкою він провів на сцені щонайменше 20 років, а за кулісами їх об’єднує не тільки спільна робота, але дружба, студентські роки, робота над новими проектами, тощо.

Дивно, але за увесь цей час артисти змогли зберегти дуже теплі та ніжні стосунки. Хіба що, у Вєрки Сердючки у творчості була перерва, у період якої обидва мали можливість відпочити одне від одного.

Андрій Данилко вперше зізнався, що був у романі з мамою Вєрки Сердючки Білоконь

Усі рази Андрій заперечував наявність роману з Інною. Однак одного разу йому не вдалося уникнути розмови про стосунки зі своєю партнеркою. Як не дивно, але Андрій потрапив у пастку Слава Дьоміна під час рубрики з Збреши Славі.

Андрій Данилко вперше зізнався, що був у романі з мамою Вєрки Сердючки Білоконь

Данилко відповів таким чином, що означало, що він таки мав роман з Білоконь. Через секунду він зрозумів, що пробовкався і вже почав уявляти, як цю сенсацію смакуватимуть преса та шанувальники. Однак, він поділився спогадами про Інну, і варто відмітити, вони дуже теплі та романтичні.

“Вона була красунею, і я – красень, як Селена Гомес та Джастін Бібер”

Також знаменитість зробив припущення щодо стосунків, які йому би підійшли. Справа в тому, що Данилко виявився дуже не простою людиною, яка не згодна ділити квартиру з коханою людиною.

“Тому, якби були стосунки, ідеально було б мати дві квартири поряд. Як готельний варіант, зізнався артист”

Через декілька років зірка дасть інтерв’ю, в якому пояснить, що особистого життя в нього немає саме через його характер. Андрій Данилко каже, що йому не дано — будувати щасливе життя з обраницею.

Схожі статті