Розлучився менше місяця тому: Тарас Цимбалюк хоче стати новим “Холостяком” та готовий шукати кохання в реаліті

Відомий український актор Тарас Цимбалюк заявив про бажання стати наступним "Холостяком", хоча з його розлучення не пройшло ще навіть місяця.

19 червня 32-річний Тарас Цимбалюк ошелешив шанувальників новиною про розлучення зі своєю дружиною Тіною Антоненко після трьох років стосунків. Зірка серіалу “Кріпосна” не розкривав причин розставання, але зізнався, що зберегти дружні відносини їм не вдалося, хоча він готовий у будь-який момент допомогти колишній.

В новому інтерв’ю з Аліною Доротюк актор зауважив, що їх розлучила не війна, проте це безумовно вплинуло на стосунки, адже відтепер кожного дня друга половинка сприймається тобою через призму цієї великої рани і депресії.

Тарас Цимбалюк після розлучення з Тіною Антоненко хоче стати наступним Холостяком
Тарас Цимбалюк після розлучення з Тіною Антоненко хоче стати наступним Холостяком

За словами Цимбалюка, крапку поставила не Тіна, проте й він сам ще нещодавно навіть не думав про розлучення. При цьому жодних шляхів до можливого возз’єднання Тарас не бачить – для цього “цей гештальт закритий”.

Поспішати заводити новий роман зірка не хоче, поки не розбереться у собі з психологом. Водночас Цимбалюк бачить себе наступним “Холостяком”, але при умові, що він на той момент буде один і вже пройде певний етап самоаналізу:

“Я не хочу нікого обманювати. Цілком можливо, що на етапі, коли мені запропонують участь в цьому проєкті і я буду один, я можу погодитися, дійсно”.

Тарас Цимбалюк після розлучення хоче стати наступним Холостяком
Тарас Цимбалюк після розлучення хоче стати наступним Холостяком

Зауважимо, Тарас і Тіна наразі офіційно не розлучені, однак вже разом не живуть і планують розірвати шлюб найближчим часом.

Крім Цимбалюка і Антоненко, під час війни розлучилися Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан і Михайло Заливако, Дмитро Ступка і Поліна Логунова, Наталія Валевська і Володимир Пригладь.

Схожі статті