Юна дружина Романа Сасанчина показала голову без шапочки і розповіла, як у неї випало волосся: що трапилося

Роман Сасанчин - один із тих знаменитих чоловіків, який не боїться відповідальності. Та, схоже, життя додає йому нових викликів. Молода дружина розповіла про свою проблему.

Роман Сасанчин – популярний співак, який підкорив всіх українців своїм талантом. На проєкті “Голос країни” його у підопічні собі забрала незрівнянна Тіна Кароль, а він свого часу надихнув її на створення пісні.

Дружина Романа Сасанчина Іванна повернулася
Юна дружина Романа Сасанчина показала голову: випадає волосся

Та доля артиста після телевізійного успіху склалася дуже цікавим чином. Його, на той момент дівчина Іванна, завагітніла. Рома, як справжній чоловік не полишив свою обраницю, а повів під вінець.

Проте, не все так легко складається у житті. Молода матуся розповіла про свою проблему. Виявляється, шевелюра у неї не завжди була такою розкішною. Іванна піднесла камеру до волосся та розповіла, що зіштовхнулася з проблемою випадіння. Вона чесно зізналася, що на скронях у неї нічого не росло.

“Випадало комками”, – розповіла дружина Сасанчина.

Юна дружина Романа Сасанчина показала голову: випадає волосся

Далі молода матуся, яка активно розвиває себе, як блогерку, поділилася секретом, як їй вдалося усунути проблему. Виявляється, вона знайшла професійний косметичний засіб.

Що відомо про родину Романа Сасанчина?

Рома – з простої сім’ї, але рідні докладали багато зусиль, аби хлопець впевнено йшов до своєї мети. Іванна завжди підтримувала коханого, але коли в Україні почалася війна, молода мама поїхала закордон. Її ж обранець тривалий час перебував у сумному настрої та не спілкувався з прихильниками в Інстаграмі. Ходили навіть чутки про те, що пара може розлучитися. Своїми емоційними сторіз цікавість до цієї теми підігрівала сама дружина Сасанчина.

Юна дружина Романа Сасанчина показала голову: випадає волосся

Тим не менш, подружжя возз’єдналося і тепер щасливо виховує донечку Елізабет, яка стала справжнім подарунком мамі з татом під новий 2022-й рік.

Нагадаємо, що Рома одружився у 2021-му.

Схожі статті