“З Донеччини”: 46-річна Марічка Падалко забрала до себе дітей-переселенців, поки Єгор Соболєв боронить Україну

Марічка Падалко для багатьох - приклад справжньої матері. Дізнайтеся, все про її родину, батьків, дітей та ставлення до переселенців у матеріалі.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу завжди вирізнялася з-поміж інших селебрітіз. Вона ніколи не хизувалася своїм зірковим статусом, а елітні курорти обходила стороною, адже так любить відпочинок в Україні. Та найголовніше, вона давно визначила для себе, що її головна цінність у житті – це її родина.

Чоловік та діти Марічки Падалко
46-річна Марічка Падалко забрала до себе дітей-переселенців

Знаменитість на початку війни була змушена лишитися геть на самоті. Коханий пішов на фронт, а дітей довелося відправити на захід України, аби уберегти їх від жахів, що відбувалися у рідному Києві.

Втім, час минув, наші хлопці звільнили північ і дуже швидко почали повертатися мешканці, аби навести лад. Тривалий час Марічка ще жила у розлуці, але все ж таки відважилася забрати діток та своїх батьків, які стали вимушеними переселенцями. Падалко висловила повагу до всіх, хто мав переїхати через війну та вдячність Жовкві за прихисток.

“Я забрала вчора до Києва із Жовкви всіх, хто там лишався з нашої родини. За чотири місяці це містечко стало рідним для моїх дітей і особливо для моїх батьків, бо вони ніколи не жили і фактично не були ніде західніше Києва… Але кого б я не зустрічала тут – з Харкова, Сум, з Донеччини, ніхто не хоче звідти їхати, та і немає особливо куди”, – написала ведуча.

 

Також зірка зазначила, що у західному містечку, де жили її діти – немає відчуття тривоги.

Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв прокляв своїх батьків з росії
46-річна Марічка Падалко забрала до себе дітей-переселенців

Нагадаємо, що Єгор Соболєв був одним із тих сміливців, які звільнили Ірпінь. Чоловік тривалий час не виходив на зв’язок. Марічка Падалко зустріла його, як героя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.