Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім’я: тепер у собаки Могилевської є тезка

Зірка популярного на українському телебаченні гумористичного шоу "Дизель шоу" Олександр Бережок нещодавно став батьком і нарешті показав новонароджену доньку.

26 травня Олександр Бережок став батьком втретє. Кохана дружина Альона Єрохіна, з якою він одружився у 2012 році, втілила його мрію в життя та народила йому донечку. Так у братів Гліба і Лук’яна нарешті з’явилася молодша сестричка, хоча, як раніше розповідав актор в інтерв’ю, Лук’ян неоднозначно сприйняв новину про появу сестри:

“Він навіть образився, бо дуже чекав на братика”.

Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім'я
Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім’я

Олександр Бережок вперше показав свою доньку

На сторінці “Дизель шоу” в Інстаграмі опублікували фото новоспечених батьків з донечкою:

“У родині нашого Сашка Бережка сталося поповнення! Зіркове подружжя поділилося дуже зворушливим сімейним фото. Ловіть цей теплий ексклюзив і дізнайтеся першими, як наш відомий татусь назвав доньку”.

На радість численним фанатам щаслива пара не просто показала фото крихітки, а й розсекретила, як вони назвали спадкоємицю.

Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім'я
Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім’я

Ім’я батьки обрали незвичайне для України – Ая. Воно наділяє свою володарку інтуїцією, внутрішньою силою та мудрістю. Цікаво, що так само звуть улюблену собаку співачки Наталії Могилевської.

Нагадаємо, Олександр Бережок родом з Миколаєва, у гуморі він ще зі студентства, хоча на шляху до творчості змінив найрізноманітніші професії – від заправника і помічника інженера до директора ресторану та керівника підприємства. Цікаво, що до створення “Дизель шоу” Бережок разом з Єгором Крутоголовим, Євгеном Гашенком і Михайлом Шинкаренком писав жарти для “Вечірнього кварталу”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.