Колишня дружина Остапчука вперше розповіла, що у зірки діагностований психічний розлад: “Курс лікування був”

Колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука вперше розповіла про психічний розлад у телеведучого. Детальніше в статті.

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко розлучилися декілька років тому, але публічні скандали, які відбуваються між екс-подружжям, не закінчуються. Жінка неодноразово розповідала журналістам, що зірка не цікавиться своїми дітьми, натомість Остапчук заявляє, що колишня обраниця просто не дає йому бачитися з ними.

Чому колишня дружина Володимира Остапчука досі мститься йому
Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, що у ведучого діагностований психічний розлад

Минулого року телеведучий навіть подав до суду, пред’явивши докази того, що Олена навмисне саботує його зустрічі зі спадкоємцями.

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко вперше розповіла, що у ведучого діагностований психічний розлад

І хоча слідувало очікувати полегшення ситуації, вона лише погіршилася. Після початку повномасштабної війни Олена поїхала разом зі своїми дітьми до Канади. А тим часом Володимир Остапчук звинувачує дружину, що вона вивезла за океан його спадкоємців без його відома, а також не дає йому спілкуватися з ними.

Нещодавно жінка дала ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому розповіла, що її колишній чоловік бреше. Олена зізналася, що Володимир сам не бажає спілкуватися з сином та донькою, а на будь-які речі, які йдуть не так, як він планує, реагує гостро та гнівно.

Зокрема вона заявила, що Володимир Остапчук не хотів, аби діти покидали територію України, і пропонував їм ховатися в бомбосховищі. Також Олена вперше заговорила про те, що у Володимира діагностований психічний розлад.

“Це людина із розладом особистості. І не помічати це просто неможливо. Щодо діагнозу я впевнена, бо я була присутня в кабінеті лікаря, коли йому говорили, що така проблема є. Записів в історії хвороби, я гадаю, немає. Хоча короткий курс лікування був”, – заявила Войченко.

Варто відзначити, що у розповіді Володимира про те, як Олена вивезла дітей закордон наявні протиріччя. Спочатку телеведучий говорив про те, що Войченко мала поїхати до батьків в Умань, а натомість виїхала зі спадкоємцями з України, не повідомивши Володимира. Однак, через деякий час Остапчук заявив, що востаннє бачив своїх дітей на кордоні, коли проводжав їх.

Схожі статті