Іван Дорн відмовився відповідати, де зустрів війну, тому що йому за це соромно: “Якось не дуже зручно”

Відомий український співак Іван Дорн дав нове інтерв'ю, у якому відмовився відповідати на питання журналіста про своє місцезнаходження на початку війни в Україні.

24 лютого російський ворог повторно вступив на українські землі, розв’язавши цього разу повномасштабну війну проти країни-сусіда. Не лише звичайні люди опинилися у пастці. Так само і багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу прокинулися рано вранці від вибухів навколо. Але декому пощастило бути в той день далеко від епіцентру подій.

Іван Дорн дав інтерв’ю Славі Дьоміну, який у нього поцікавився, де він знаходився 24 числа, проте свого місцезнаходження співак не видав:

“А можна не казати, де саме, бо мені трішечки соромно? Не те щоб соромно, мені незручно, бо я був на відпочинку. Зізнаватись в тому, що я був на відпочинку, на морі в той самий час, коли мою країну почали бомбити, якось не дуже зручно. Ми за місяць придбали квитки, в нас просто у дітей відпочинок відрізняється за часом від часу, коли усім державним навчальним закладам відведено відпочивати. Ми ходили у французький ліцей Анни Київської, і там інший час для відпочинку дається. Там взагалі інший розклад. Тому ми під це підлаштовувалися кожного разу, вже третій рік поспіль їхали в одне й те саме місце, і ось за місяць так само вирішили поїхати. 21 числа ми сіли на літак і полетіли, і через 3 дні я дізнався, що в нас війна почалася. Вже повномасштабна”.

Іван Дорн відмовився відповідати, де зустрів війну
Іван Дорн відмовився відповідати, де зустрів війну

Також артист спробував описати свої почуття в день початку війни:

“Хіба це можна передати словами? Не впевнений, чесно кажучи… Холод, мерзлота по тілу, такий шок, ти не тямиш ні в чому, ти не можеш зрозуміти навіть як тобі… Я підозрюю, що це близько до того, коли дізнаєшся, що хтось з моїх рідних помер. Це так само шокуюча новина. Якщо, мені здається, хтось мені повідомить про те, що хтось із моїх рідних помер, я впевнений, що я відчую те саме, що відчував, коли дізнався про ці новини про Україну”.

За словами Дорна, найбільше за все його лякає те, що все це досі не закінчилося і окупанти досі намагаються забрати в українців усе.

Схожі статті