Ідеальний чоловік для Лесі Нікітюк: ведуча зізналася яким він має бути

Леся Нікітюк розповіла, якого чоловіка бачить поруч.

Українська телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відзначила день народження і поділилася думками щодо ідеального чоловіка.

Леся Іванівна вважає, що чоловік має бути самодостатнім, раціональним і з бородою або щетиною. Якщо перші два пункти ведуча змогла пояснити, то на третій просто сказала, що це її пунктик.

Леді Ле закликає не сприймати її слова буквально і пояснила що має на увазі під раціональністю і жлобством. Для теледіви раціональний чоловік – це той, хто чітко знає скільки він витратив, скільки грошей залишилося і уважно перевіряє чек у магазині. А от з тими, кого називає жлобами, ведуча не хоче мати нічого спільного. Для Лесі Нікітюк жлобство проявляється у наявності дорогих речей, але при цьому людина не дуже хоче витрачати великі гроші на побутові речі. Ведуча поділилася, що для неї не грає ролі матеріальний статус обранця і наголосила, що якщо є перспектива у стосунках, вона зустрічатиметься, а ходити на побачення з багатим чоловіком заради подарунків – взагалі не її варіант.

Жінка поділилася, що в неї був чоловік, з яким вони всі побачення проводили вдома. Леді Ле зауважила, що головне, аби чоловік сам заробляв, а от більше, ніж ведуча, чи ні – не принципово. Зі свого досвіду Леся Нікітюк розповіла, що готова підтримувати чоловіка і якщо йдеться про матеріальну сторону, то робить це дуже тонко.

Окрім матеріального становища і перспективи стосунків ведуча звертає увагу на людські якості потенційного партнера. Вона зауважує, що цінує у чоловіках повагу до батьків. Як пояснює Леді Ле, якщо чоловік поважає своїх батьків, то поважатиме і її саму та родину. І вже з властивим їй гумором, дівчина додає, що цінує у чоловіках стресостійкість, адже сама ведуча не така. Не останню роль відіграє і почуття гумору чоловіка. Тут без коментарів, адже ми знаємо, що у Лесі Нікітюк з гумором все чудово.

Ведуча пригадала, що колись навіть мріяла зустрічатися з Володимиром Кличком, а зустрічалася з Дантесом. Тільки не з тим, котрий співак і чоловік ексучасниці гурту “Время и Стекло” Наді Дорофеєвої, а з юристом, прізвище якого було Дантес. І звали чоловіка не Володимир, а Ігор. Цю історію розповіла сама зірка у випуску розважального шоу “Хто зверху?”.

Леся Нікітюк про стосунки з Дантесом
Леся Нікітюк про стосунки з Дантесом

Нещодавно Леся Нікітюк відзначила 33-ій день народження, про що написала у блозі в Instagram. Ведуча подякувала всім за чудове свято і пожартувала, що для повного щастя не вистачило лише Верки Сердючки. Леді Ле розповіла також, що цього року, попри карантин, в неї було свято мрії.

У коментарях прихильники теледіви привітали зі святом і підтримали жартами. також порадили замість Верки Сердючки замовити Олю Полякову або Олега Винника на свято.

Що ж, з гумором і кар’єрою у Леді Ле все в ажурі, чекатимемо коли ведуча знайде свого ідеального чоловіка.

Схожі статті