Олег Винник полишив Таюне і знайшов нову пасію? Вся правда про роман Головного вовка країни з Еліною Іващенко

Олег Винник визначився з обраницею? Дізнайтеся все про кохання Головного вовка країни зі своєю підопічною Еліною Іващенко та його ставлення до Таюне.

Загадковий блакитноокий блондин, головний вовк української естради… Рік за роком він тримає в таємниці своє особисте життя. Неймовірну кількість прихильниць Олег Винник отримав не тільки завдяки привабливій зовнішності, а й своїм гучним тенором. Пісня про молоду вовчицю місяцями лунала з кожної радіостанції. Знаменитому чоловіку приписували безліч таємних романів, але цей горішок розколоти не так просто і в жодному з них співак не зізнався.

Олег Винник розсекретив роман з переможницею "Х-Фактора" Еліною Іващенко
Олег Винник полишив Таюне і знайшов нову пасію?

У 2019 році виконавець був у складі журі “Х-фактор”, там він і познайомився з талановитою дівчиною Еліною Іващенко. На шоу він помітно виділяв учасницю поміж інших учасників. Відтоді плітки про спалах кохання, між 48-річним артистом і юною 17-річною артисткою, не затихають вже котрий рік поспіль.

Творче знайомство цієї пари почалось з виконання в дуеті авторської балади Винника “Мати каже правду” в рамках проєкту “Х-фактор”. Пізніше, Олег на Еліна написали спільну композицію “Діаманти”, про шалену закоханість, яка кінець кінцем закінчуються драмою, що розбиває серце.

Олег Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон
Олег Винник полишив Таюне і знайшов нову пасію?

Можливо, артист таким чином висловлює свої почуття, через строки пісень: “Так було добре під небом. Вдвох і тобі, і мені”.

Але ходять чутки, що співак уже багато років живе зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, більш відомою, як Таюне. Поговорюють, що пара навіть має спільну дитину, яку ретельно ховає від вкрай зацікавленої публіки.

Нагадаємо, що Олег Винник є не тільки співаком, а ще й композитором та автором своїх пісень. Також він із задоволенням працював над творчим спадком і своєї бек-вокалістки. Більше про його життя у відео:

Схожі статті