Світлана Лобода вперше з початку війни побачилася з бабусею, яка була в Ірпені: “Втратила надію побачити живу”

Світлана Лобода родом з понівеченого, але нескореного Ірпеня. Зірка вже повернулася в Україну і побачилася з ріднею, яка пережила всі жахи війни у передмісті столиці.

Світлана Лобода нині в Україні. Зірка від початку війни виступала проти агресії, але багато хто поставився дуже скептично до позиції артистки. Річ у тім, що після 2014 року вона полишила Батьківщину та відправилася в рф. Проте, нині поп-діва доводить не словом, а ділом, що лишилася вірною рідному місту.

Світлана Лобода побачилася з бабусею, яка була в Ірпені

Мама співачки нещодавно показала світлину доньки з власною бабусею. Знаменитість приїхала до близької людини у жовто-блакитному костюмі. Ця зустріч була знаковою для всієї родини, адже літня жінка лишилася сама в окупації. Наталія Лобода розповідає, що врятувати стареньку вдалося завдяки мужнім волонтерам:

“У бабусі Маші цукровий діабет, два дні вона була без інсуліну, бо нікого не було поряд, а доставити їй медикамент не виходило. У ті дні волонтери ризикували своїм життям, рятуючи людей і доставляючи критично необхідні медичні препарати. Моя сім’я вже втратила надію побачити бабусю живою, мама плакала від безвиході”

Нині родина разом, а Світлана не забарилася та завітала до баби Маші, яка вже погано ходить. До речі, артистка пожертвувала Ірпеню 3 мільйони гривень. Хоче, аби місцева влада відбудувала дитячий садок.

Нагадаємо, що нещодавно у співачки стався новий конфлікт з Тіною Кароль, яка публічно натякнула: не вірить у щирість намірів та цілей повернення Лободи в Україну. Раніше популярна ірпенчанка утримувалася від коментарів про ситуацію на політичній карті, продовжуючи виступати у москві.

Схожі статті