Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт: коли дружина Медведчука стане бабусею? (ФОТО)

Оксана Марченко нині стала однією з одіозних персон в Україні, проте прихильники все одно цікавляться особистим життям та родиною колишньої улюблениці мільйонів.

Оксана Марченко. Героїня цього матеріалу пройшла шлях від кумира українців до жінки, яка стала героїнею мемів та фото-жаб у мережі. Колишня ведуча “Україна має талант” та “Х-фактор” показала справжнє обличчя після 24-го лютого.

Невістка Оксани Марченко зняла обручку, яку 2 роки тому отримала від Богдана
Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт

Втім, якщо сама колишня зірка телеканалу СТБ нині не виходить на зв’язок з прихильниками, її невістка активно ділиться світлинами та відео в Інстаграмі. Катерина, так звати молоду дружину сина знаменитості, навіть і не намагається обмежувати свій звичний контент. Вона, як у старі часи, хизується відпочинком, розповідає про себе, а нещодавно показала, як у пишній сукні грає на роялі. В око впадає те, що жінка прикриває живіт пишною сукнею. Так зазвичай роблять майбутні матусі.

Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт

До речі, один онук в Оксани вже є. Він народився у шлюбі її старшого сина Богдана. Хлопчик з’явився на світ у 2021-му році. Марченко, попри те, що зовсім не виглядає, як бабуся, була дуже рада такому статусу. Вона буквально знову поринула у щасливі роки дитинства і безтурботності разом з немовлям.

Оксана Марченко показала онука
Невістка Оксани Марченко засвітила підозріло круглий живіт

Малюка назвали на честь дідуся. Цікаво, що старший Віктор не є прямим родичем карапуза. Річ у тім, що у ведучої та політика є лише одна спільна дитина. Донька Даша ще у ранньому дитинстві стала популярною у ЗМІ, адже її хрещеним батьком став сумнозвісний президент рф.

Нагадаємо, що Оксана Марченко ще до початку війни виїхала закордон. Її чоловік, Віктор Медведчук, нині під вартою, а сама екс-ведуча після невдалих звернень до лідерів різних держав зникла з медійного простору.

Схожі статті