Марічка Падалко зізналася, чому відбила Єгора Соболєва в іншої жінки: дуже хотіла дітей і забула про принципи

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко не приховує, що коли зустріла Єгора Соболєва, він не був вільним чоловіком. Та це не зупинило їх.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко завжди чесно говорила, що коли зустрілася з Єгором Соболєвим, то вони обидва не були вільними людьми. Ба більше, їхня перша зустріч не обіцяла їм одвічного кохання. Марічка вважала, що не сподобалася політику.

Доросла донька Марічки Падалко виросла копією Єгора Соболєва
Марічка Падалко зізналася, чому відбила Єгора Соболєва в іншої жінки

Однак їхні стосунки закрутилися з неймовірною швидкістю і вже менше, ніж через рік Падалко завагітніла.

Марічка Падалко зізналася, чому відбила Єгора Соболєва в іншої жінки

В інтерв’ю зірка розповідала, що сильно мріяла про дітей, і коли вона зустріла Єгора, то зрозуміла, що він стане ідеальним батьком.

На той час Єгор був вже одруженим і навіть мав доньку Алісу від першого шлюбу. Варто відмітити, що зараз дівчинка часто приїздить у гості до нової родини батька і почувається вельми добре у цих вже не нових для неї обставинах.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Марічка Падалко зізналася, чому відбила Єгора Соболєва в іншої жінки

Якось телеведуча зізналася, що питання поповнення в родині було великою проблемою з першим чоловіком, але одразу ж вирішилося при зустрічі з Соболєвим.

“Я так відчайдушно хотіла стати мамою, що помітила Мішку, коли термін був зовсім крихітним: друга смужка на тесті на вагітності ледь проглядалася”

Ба більше, телеведуча вважає, що саме правильний чоловік дозволяє жінці захотіти дітей всіх всім серцем.

“Але найважливіше, коли жінка вирішує народити, — зустріти чоловіка, у якому бачить батька своєї майбутньої дитини. І якщо це усвідомлює, то все інше не має значення, а є лише виправданнями, які не мають нічого спільного з бажанням мати дітей”

Телеведучий вдалося втілити свою мрію і навіть більше: вона стала багатодітною матір’ю.

Схожі статті