З’ясувалося, що у Таюне і повелителя вовчиць є спільна дитина: фото зіркового нащадка облетіло мережу

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне, як виявилося, має дитину. Ба більше, це спільний нащадок співачки і повелителя вовчиць. Детальніше у нашій статті.

Квітка Таюне є однією з найзагадковіших жінок української сцени, адже вона здебільшого знаходиться в тіні Олега Винника. Водночас, саме факт їхньої співпраці зробив Таїсію Сватко (справжнє ім’я виконавиці) такою популярною і обговорюваною персоною. Подейкують, що з повелителем вовчиць вона непросто співпрацює, а виховує спільного сина.

Де Олег Винник і Таюне ховають 17-річного сина і переховуються самі
48-річна Таюне має дитину від Олега Винника

Як виглядає син Олега Винника і Таюне

У ЗМІ давно поширюється інформація про те, що Винник з Таюне не розлучаються навіть після концертів і гастролей. Все тому, що вони одружені ще з молодості.

За спогадами викладача Олега з Канівського училища культури, історія кохання знаменитої пари бере свій початок зі студенства. З перших днів у стінах навчального закладу майбутній артист оточив увагою Таю, яка була найскромнішою дівчиною з усього курсу.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
З’ясувалося, що у Таюне і Олега Винника є спільна дитина

Навіть на архівних фото з випускного альбому в молодих людях можна впізнати Винника і Сватко, тоді вони не приховували почуттів.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
З’ясувалося, що у Таюне і Олега Винника є спільна дитина

Пізніше Олег вирушив на заробітки в Німеччину, куди згодом переїхала і його дружина. Своїм талантом співак пробив собі дорогу в театр і став одним з найвпізнаваніших артистів мюзиклів. Саме тоді, коли вже не треба було думати, як заробити на хліб для сім’ї, у молодої пари народився син Юліан.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне Юліан

Відомо, що хлопцю вже 18, на відміну від батьків він пішов у спорт і професійно займається плаванням у складі берлінського спортивного клубу. Фанати підозрюють, що саме до сина Винник і Таюне втекли з України після початку повномасштабної війни.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.