50-річний Ектор Хіменес-Браво вийшов на зв’язок перебинтованим та зізнався, хто винен у його травмі (ФОТО)

Відомий українсько-колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес Браво вперше за десятки років травмувався на кухні. Що сталося та чому, дізнайтеся наші статті.

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років травмувався під час приготування страви на кухні.

Варто відмітити, що зірку це здивувало не менше, ніж його фанатів, які в житті не чули про те, щоб такий професіонал, як Ектор міг порізати пальці подібним чином.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, хто винен у його травмі

Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових відеороликів, яких він розповів про те, що травмувався на кухні вперше за багато років.

Ектор Хіменес-Браво вийшов на зв’язок перебинтованим та зізнався, хто винен у його травмі

Він показав два пальця, безіменний та вказівний, у у бинтах та розповів, що спричинило його поранення. Зірка розповів, що у зв’язку з війною та вельми щільним графіком в нього не було відпочинку. Саме тому він забув про обережність та несподівано для себе травмував кінцівки.

У якості уроку для своїх підписників кухар нагадав, що на кухню треба приходити у прекрасному настрої, відпочившим та готовим творити.

Хто зна, можливо на стан Ектора вплинули не тільки події, але і відсутність його коханої поруч, яка могла б допомогти йому легше переживати війну та виснаження на роботі.

Нагадуємо, що кохана Ектора знайшла прихисток у Польщі. Де зараз знаходиться дівчина достовірно невідомо, але імовірно шеф-кухар розповів би своїм підписникам, якби його кохана повернулася до України. Зараз зірка знаходиться і в столиці, і активно подорожує Україною. Чоловік так само, як і інші зірки, збирає кошти для допомоги захисникам та переселенцям, безкоштовно готує та бере участь у благодійних заходах.

Схожі статті