“Ти не будеш потрібним”: Олег Винник покинув дружину та дітей в Україні заради втечі до Німеччини?

З'явилися нові відомості про шлюб Олега Винника після того, як стало відомо, що виконавець давно покинув Україну та знаходиться в Німеччині.

Знаменитий український виконавець Олег Винник місяцями інтригував мережу своєю можливою втечею із України. Врешті-решт, нещодавно стало відомо, що артист дійсно в еміграції. Спочатку про це заговорив український артист Леньо, а згодом це підтвердила і адвокат повелителя вовчиць.

Олег Винник покинув дружину та дітей в Україні

Олег Винник, окрім старшого сина, приховує доньку
Олег Винник покинув дружину та дітей в Україні

Та цікаво дещо інше. Коли Леньо у розмові з Наталією Мосейчук розповідав про Олега та той факт, що той ховається в Німеччині, він додав, що виконавця не пробачать ні його дружина, ні його діти.

Судячи з усього, артист знає, що Олег Винник полишив родину і поїхав сам. Ще цікавіший факт, що в Олега не один син Юліан, як про це говорить преса, а є і інші спадкоємці.

“Ти просто сам, Олегу, повинен розуміти, що якщо випадаєш з історичного контексту, з цього українського човна, який бореться з російською імперією, ти просто станеш ніким. Ти не будеш потрібним своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?” – сказав Леньо.

Що ж стосується дружини, то журналісти вже давно встановили її особистість. Це бек-вокалістка Таюне, яку знають у селі, де колись жила мама Олега Винника. Колишні односельчани виконавця розповіли, що жінка багато років тому вийшла заміж за майбутню зірку, а потім разом з ним переїхала до Німеччини. Повернулася пара також разом, щоб підкорювати український шоу-бізнес.

Нагадуємо, що адвокат Олега Винника визнала, що виконавець знаходиться в Німеччині. Втім, вона підкреслила, що чоловік лікується, і про діагноз його шанувальники знали до війни. Також вона розповіла про те, що Олег багато грошей вкладає у майбутню перемогу України, купляютчи для захисників автомобілі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.