Після зізнання про параліч обличчя Потап показав себе: чоловік Каменських залишиться перекошеним назавжди?

Відомий український продюсер та виконавець Олексій Потапенко вперше показав себе після новини про застуджений лицевий нерв. Як зараз виглядає артист?

Близько місяця тому знаменитий український продюсер Потап вразив своїх шанувальників неприємною новиною. Виявляється, знаходячись за кордоном, чоловік застудив лицевий нерв. Через відсутність вчасного лікування, половину обличчя зірки просто паралізувало. Він не міг ні говорити, ні тим паче співати.

На благодійних заходах, де він мав виступати, чоловік просто був присутнім. Так, він не тільки продемонстрував свою підтримку та солідарність українцям, але і показував, що готовий працювати, щоб там не було.

Після зізнання про параліч обличчя Потап показав себе

З тих пір пройшло достатньо часу, щоб трохи реабілітуватися. І виявилося, що зірка дійсно вилікувався. Нещодавно Потап оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому він декламує вірша.

Його публікація була присвячена нещодавньому теракту у Вінниці, який сколихнув усю країну. У кадрі можна помітити, що хоча Олексій вже може говорити, а його артикуляція чітка та зрозуміла, наслідки застуди нерву ще не пройшли. На обличчі чоловіка помітна асиметрія, а розмовляє він все ще на один бік.

Тим не менш, зазвичай подібні симптоми непомітно проходять у пацієнта під час лікування. Тож шанувальники артиста можуть видихнути і очікувати, коли ж Олексій повністю прийде до тями після хвороби.

Нагадуємо, що зараз продюсер знаходиться разом зі своєю дружиною, тещею та мамою в Іспанії. Родина поїхала туди на початку лютого, і про війну дізналася в еміграції. До цього продюсер неодноразово говорив, що планує відкрити для Насті Каменських іспаномовний шоубіз.

Схожі статті