Марічка Падалко вперше розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва: питання делікатне

Ведуча новин та журналістка Марічка Падалко розповіла про свої стосунки з колишньою дружиною чоловіка. Як телезірка уживається пліч-о-пліч з попередницею? 

Є вислів, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Та чи завжди ці слова відповідають дійсності? Українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко зустріла свого чоловіка, народного депутата Єгора Соболева, у 2004 році, коли політик ще був одружений.

Найлогічнішим у цій ситуації було б кожному піти своїм шляхом. Але доля склалася інакше, чоловік закохався настільки, що розлучився зі своєю першою обраницею та через деякий час зробив пропозицію руки та серця новій коханій.

Екс-дружина Соболева людина не медійна, тому її ім’я публіці не відоме. Проте є інформація, що колишній політичний діяч має доньку, на ім’я Аліса, від першого шлюбу. Тому після весілля виховання чужої дитини частково лягло на Падалко.

Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва

Та це була не єдина ноша, яку журналістці довелося нести на своїх тендітних, жіночих плечах – родина чоловіка виявилась “не подарунок”. Вони не прийняли залюбки нову невістку. Тому Марічці не залишалось нічого, як подзвонити своїй попередниці, щоб, як кажуть, розвідати обставини.

Ведуча прокоментувала свою розмову з екс-коханою:

“Ми по дитячих справах з нею спілкуємося, і я запитала, які в неї зараз стосунки з батьками Єгора. Вона сказала, що розмовляла три тижні тому з ними та кинула слухавку. А я про себе подумала: “Я не єдина погана невістка”.

Нагадаємо, що Марічка Падалко працює ведучою новин ТСН на каналі “1+1” ще з 2006 року. А також була телеведучою недільної ранкової програми “Сніданок+” разом з Юрієм Горбуновим.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва

Сьогодні зіркова пара виховує трьох спільних дітей. Після початку повномасштабного вторгнення чоловік ведучої вступив до лав ЗСУ, щоб боронити рідні землі від агресора.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.