Звідки родом Тіна Кароль? Поп-діва народилася у ворожих краях, але не продала Україну ні за які гроші

Найпопулярніша співачка України Тіна Кароль завжди була патріоткою, а у її репертуарі повно пісень українською. Втім, народилася майбутня зірка за тисячі кілометрів від нашої держави.

Відома українська співачка Тіна Кароль зробила великий внесок у розвиток українського шоу-бізнесу. Усе своє життя вона присвятила творчості, і навіть свої найгірші дні та горе перенесла у пісні, які досі хвилюють її слухачів.

Як виглядає 67-річний батько Тіни Кароль, який пішов добровольцем у тероборону
Звідки родом Тіна Кароль. Співачка разом з батьком

Але правда тому, що народилася знаменитість у тисячах кілометрів від України — в Магадані. Але ще будучи дитиною разом з батьками вона переїхала до України, для яких вона була батьківщиною. Так, батько Тіни Кароль народився в Чернівцях, а її мати — в Івано-Франківську.

Звідки родом Тіна Кароль

Тож ставити під питання громадянство або приналежність Тіна Кароль навіть і не варто, Тетяна Ліберман завжди належала Україні і творила лише для неї.

Варто відмітити, що навіть під час активної еміграції українських зірок до російської федерації, які побачили можливість більше заробити на території ворожої країни, Тіна Кароль залишилася разом зі своїми слухачами, не зраджуючи ні своєї країни, ні своїх фанатів. Такими якостями не змогли відрізнитися Ані Лорак, Світлана Лобода, Регіна Тодоренко, тощо.

Тіна Кароль обрала для виступів у підтримку Батьківщини сукню, яка точно описує стан України
Звідки родом Тіна Кароль

Варто відзначити, що після ганебної втечі, через багато років спочатку Ані Лорак натякнула, що нібито саме Тіна Кароль її вижила з українського шоу-бізнесу, а згодом до цих звинувачень приєдналася і Світлана Лобода. Втім, крім звичайних пліток на руках у артисток нічого немає, тож довести свою позицію вони не можуть.

До речі, рідний брат Тіни Кароль Станіслав надає українцям юридичні послуги, а її батько пішов служити у територіальну оборону, щоб зробити свій внесок у захист України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.