Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару? Вусатий та немолодий інтелігент зі статками закохав у себе співачку

Відома українська виконавиця Софія Ротару усе своє життя прожила поруч з покійним Анатолієм Євдокименко. Втім, журналісти вважають, що в артистки був і таємний чоловік.

Знаменита українська виконавиця Софія Ротару 20 років тому втратила свого єдиного законного чоловіка Анатолія Євдокименко. Чоловік помер через повторний інсульт і залишив кохану дружину в горі. Фанати артистки боялися, що вона взагалі ніколи не поаернеться на сцену. А втім, вже через декілька років її син повністю взяв контроль над бізнесом та концертною діяльністю матері, і Софія Михайлівни повернулася.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару. Володимир Івасюк

Про велике кохання Софії Ротару та Анатолія Євдокименко досі говорять, але журналісти схиляються до думки, що в української Примадонни була ще одна любовна історія гідна уваги.

Мова йде про імовірний цивільний шлюб Софії Михайлівни та автора декількох її композицій Володимира Івасюка. В мережі маса архівних кадрів, на яких молоді люди проводять час разом, і ще більше знімків ніколи не були побачені широкою аудиторією. Дійшло до того, що у пресі почали пліткувати про таємну дитину, яка нібито народилася в цьому шлюбі.

Після скандалу з викраденням у артистки малюка, поповзли чутки, що зникла саме донька від Івасюка, але Софія Михайлівна спростувала ці розмови і заявила, що викуп злочинці хотіли отримати саме за маленького Руслана. Та що ж насправді відбувалося між Івасюком та Ротару досі залишається загадкою.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Сама артистка реагує на подібні розмови спокійно, а одного разу навіть заявила, що в неї досить багато таємниць і вона навіть готова ними поділитися з фанатами, але тільки тоді, коли її музична кар’єра буде завершена. Однак, співачка живе сценою, а це означає, що правди шанувальники не дізнаються ніколи.

Схожі статті