Гордєєв не повірить своїм очам: Неля Шовкопляс переплюнула Астаф’єву і показала свої “нескромні” фото

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс вразила мережу кадрами, на яких вона постала у незвичному для аудиторії амплуа. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс свого часу змогла підкорити серця глядачів, тільки-но з’явившись на екранах. Зірка випромінювала доброту, ніжність та вміла знайти спільну мову з будь-яким гостем. Здавалося, що з похмурим та серйозним Єгор Гордєєвим вона ніколи не зможе подружитися. Та не дивлячись на холодні першу зустріч і знайомство, дуже швидко вони прикипіли одне до одного.

Неля Шовкопляс зі сльозами на очах зізналася про свій біль
Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото

Хоча телеведучу мріють бачити у парі з її партнером Єгором, насправді вона давно заміжня. Неля виховує синів-двійнят і багато років щаслива у шлюбі. Як публічне життя відобразилося на її особистому, достовірно невідомо, та здається, що пара впоралася і з цим.

І благовірний знаменитості навіть не проти фотосесій більш відвертого характеру. Нещодавно Неля Шовкопляс оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спогади про покійну Руслану Писанку та поділилася фотографією, на якій вони постали у незвичних амплуа.

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото

Зокрема, Неля спустила рукав своєї блузки, щоб показати ніжне плече. Зважаючи на той факт, що кадр був оприлюднений у розділі сторіз, шанувальники не змогли прокоментувати та поділитися своїми емоціями стосовно побаченого. Втім, немає сумнівів, що фотографія прийшлася їм до смаку, адже Неля Шовкопляс майже ніколи не з’являється на людях у подібного характеру речах, і не приміряє на себе такі образи.

Тож підписники знаменитості змогли познайомитися з іншою стороною телеведучої, яка не була їм до цього знайома.

Схожі статті