Не витримала того, що коїться в її житті: Аліна Гросу потрапила до лікарні і розповіла, хто винен в її стані

Знаменита українська співачка Аліна Гросу схвилювала мережу, показавши себе у лікарні під крапельницею. Усі деталі про стан зірки в нашій статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу з самого початку повномасштабної війни в Україні намагалася зробити усе від неї залежне, щоб допомогти переселенцям та захисникам. Зокрема, вона постійно працювала на безкоштовній кухні, а також розмістила співвітчизників у себе вдома.

Де у цей час знаходився її коханий-росіянин Роман Полянський достовірно невідомо, але нещодавно Павло Зібров заявив, що обранець Аліни поруч з нею, не покидав її, мріє, щоб Україна перемогла та була незалежною.

Аліна Гросу потрапила до лікарні

Графік артистки був дуже напруженим, адже окрім благодійних виступів та допомоги нужденним та волонтерства, зірка також мала присвячувати свій час сім’ї та не забувати і про себе.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з лікарні. Зірка у цей час лежала в ліжку під крапельницею. Винен у її стані стрес. Принаймні так пояснила цю ситуацію сама Аліна.

Аліна Гросу потрапила до лікарні

Воно й не дивно, адже окрім війни, критики в адресу її обранця та відсутність доходів додалася ще і смерть улюблениці українців Руслани Писанки. Новина про її кончину розбурхала усю Україну, і більшість зірок не могли стримати сліз, дізнавшись про те, що сталося.

Залишається сподіватися, що стан Аліни буде покращуватися і вона все ж таки знайде час для відпочинку, адже як би там не було, а піклуватися про себе варто не забувати.

Тим паче, що постійний стрес може призвести до вельми плачевних наслідків. Та немає сумнівів, що родина співачки забезпечить найкраще лікування та попіклується про неї.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.