Олександр Еллерт об’явив про весілля: переможець Холостячки нарешті вирішив побратися з Ксенією Мішиною?

Знаменитий український гуморист Олександр Еллерт заінтригував мережу новиною про весілля. Хто збирається одружитися, дізнайтеся в нашій статті.

З моменту розставання Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної пройшло вже більше року. І здавалося, що шанувальники мають поступово забути про те, яку драму пережили ці двоє, і разом зі своїми кумирами йти далі. Однак, і пара все частіше повертається до теми минулих стосунків, і шанувальники досі не можуть забути про їхнє кохання.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Олександр Еллерт об’явив про весілля

Півроку тому Олександр вперше розповів про те, що сильно кохає колишню, і досі робить усе можливе, щоб її повернути. У цьому він зізнався в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Олександр Еллерт об’явив про весілля

Згодом розпочалася війна і відстань між молодими людьми стала ще більшою, адже Ксеня Мішина поїхала разом зі своїм сином Платоном до Бельгії. Та нещодавно Наталка Денисенко сколихнула мережу черговим зізнанням про свою колегу: виявляється, Ксенія Мішина знаходилася в Яремче з чоловіком, і натякнула, що цим чоловіком був саме Олександр.

Варто відзначити, що через день Ксенія Мішина влаштувала скандал в соціальній мережі, заявивши, що її зрадили. Чи мала вона на увазі Наталку, або ж щось інше сталося в її житті, достовірно невідомо, адже вона не уточнювала джерело проблеми.

Тим часом, Олександр взагалі не реагує на новини, які стосуються Ксенії Мішиної, ніби навмисне роблячи вигляд, що нічого не відбувається. Натомість, він заінтригував мережу повідомленням про весілля. Однак мова йде не про його одруження, а про торжество до якого готується його подруга.

Олександр Еллерт об’явив про весілля

Власне, комік пожартував, що перед святом дівчина вирішила розпродати свої старі речі, щоб придбати нові весільні туфлі. Та насправді мова йде про розпродаж майна, який вона не хоче брати з собою до шлюбу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".