“Це була її війна”: Єгор Гордєєв, розплакавшись, розповів, чому Руслана Писанка приховувала свій діагноз

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв сколихнув мережу зізнанням про Руслану Писанку. Чому зірка приховувала правду про свій діагноз?

Знаменита українська акторка та телеведуча Руслана Писанка вразила своїх фанатів раптовою новиною про свою смерть. Шанувальники ніяк не очікувала почути сумну новину рано вранці, коли нічого не передвіщало біди.

З того моменту новина про те, що Руслана втратила на сцені свідомість та зламала ногу почала сприйматися зовсім по-іншому. Лише через півроку глядачі зрозуміли, що насправді акторка знепритомніла через рак.

Єгор Гордєєв розповів, чому Руслана Писанка приховувала свій діагноз

Руслана Писанка вийшла на зв'язок після знепритомнення на сцені
Єгор Гордєєв розповів, чому Руслана Писанка приховувала свій діагноз

Так, нещодавно її чоловік зізнався, що врятуватися від онкології було важко. У Руслани Писанки була вкрай агресивна та прогресуюча стадія. Тим не менш, вона робила усе можливе, щоб вибороти своє право на життя і лікувалася у Німеччині.

Нещодавно Єгор Гордєєв у програмі “Сніданок з 1+1” поділився своїми спогадами про партнерку та підлеглу, адже жінка стала ведучою у його інфотеймент-шоу “Твій день”.

Зокрема телеведучий розповів, що Руслана Писанка не розповідала про свій діагноз через те, що зайвий раз не хотіла пояснювати, що з нею, який в неї стан, а також приймати співчуття.

“Мені зателефонував чоловік Руслани, але я пропустив цей дзвінок, бо спав. Коли побачив пропущені – одразу все зрозумів. Руся дуже мужньо боролася зі своєю хворобою – це була її війна. Нікому не говорила, бо… Та ще важче просто. Розповідаєш – починають жаліти, ти витрачаєш на це купу енергії”

Варто зазначити, що під час розповіді Єгор Гордєєв не зміг стриматися та розплакався у прямому ефірі.

Схожі статті