Галкін та Пугачова переїжджають з росії назавжди: для еміграції обрали не тільки іншу країну, але і материк

Стало відомо, що Алла Пугачова та Максим Галкін вирішили емігрувати з російської федерації після п'яти місяців життя за кордоном. Детальніше в статті.

24 лютого Максим Галкін був одним з перших, хто заговорив про повномасштабне вторгнення російської федерації на території України та засудив дії російської влади. Одразу після цього родина зібрала валізи, покинула свій замок у Підмосков’ї та рушила в Ізраїль, де у сімейства є розкішний маєток в Кесарії.

Ліза та Гаррі пішли до школи, а Максим з Аллою Борисівною сподівалися повернутися додому. Комік скасував свої концерти та тривалий час не виходив на зв’язок, пояснивши свій стан тим, що він не може сміятися, поки хтось вмирає та голодує.  Зокрема, Пугачова наголошувала, що емігрувати не збирається, і обов’язково повернеться на батьківщину.

Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд
Максим Галкін та Алла Пугачова назавжди покидають росію

Максим Галкін та Алла Пугачова назавжди покидають росію

Однак, її мріям було не суджено збутися. Тому що в Росії розпочалися справжні репресії. Деякі зірки повідомляли, що Максим Галкін втрачає своє майно, а зокрема замок в селі Грязі, в який він вклав мільйони доларів.

Пара до останнього не хотіла обговорювати з аудиторією можливу еміграцію, і навіть зараз вони замовчують важку для них правду. Однак, УНІАН повідомляє, що зіркова родина готується до еміграції у Сполучені Штати Америки.

Стало відомо, чим харчуюються діти Пугачової і Галкіна Ліза та Гаррі
Максим Галкін та Алла Пугачова назавжди покидають росію

Мовляв, Максим Галкін займається розпродажем свого майна, оформленням усіх необхідних документів, тощо. Цікаво, що для переїзду вони не обрали Ізраїль, але зважаючи на той факт, що ця країна на даний момент вважається найдорожчою для життя, цей вибір є цілком логічним та раціональним.

Не менш дивним є той факт, що російська Примадонна, яка завжди користувалася неймовірною повагою, на даний момент залишилася без своєї репутації тільки через те, що її чоловік буквально засудив війну. Відданість російської аудиторії виявилася несправжньою.

Схожі статті