“Останню крапку поставив чоловік”: Камалія зізналася, що Мохаммад Захур покинув її та забрав обидвох доньок

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла про те, чому її чоловік Мохаммад залишив її в Україні, а сам поїхав. Усі деталі в статті.

Через декілька тижнів після повномасштабного вторгнення військ російської федерації на території України знаменита українська співачка Камалія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що її чоловік забрав доньок та виїхав з України ще до 24 лютого.

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Камалія зізналася, що Захур покинув її та забрав обидвох доньок

Виявляється, друг сім’ї з Білорусії попередив зіркову пару про те, що на кордоні велике скупчення російських військ, і мільярдер прийняв негайне рішення евакуюватися з дітьми. Він благав кохану поїхати з ним, однак артистка заявила, що залишиться на своїй батьківщині.

Камалія зізналася, що Захур покинув її та забрав обидвох доньок

Для артистки це був дуже емоційний період: кожного дня вона виходила на зв’язок та розповідала українцям про те, що відбувається в Києві. Вона плакала та благала росіян зупинитися, однак все будо марно.

Камалія зізналася, що Захур покинув її та забрав обидвох доньок

Зокрема артистці довелося поховати своїх коней, за життя яких вона боролася тривалий час. Варто відмітити, що для неї це велика травма, так як Камалія обожнює цих тварин.

Зрозумівши, що більше відтягувати від’їзд не можна, артистка все ж таки забрала родичів та виїхала до Європи. На даний момент родина живе у розкішному особняку у Великобританії. Пишністю житла мільярдера дивувалися навіть британські журналісти.

Сама ж Камалія заявила, що поїхала з Києва не тільки через чоловіка, але і дітей. Мохаммад знайшов, чим натиснути, аби вмовити дружину евакуюватися.

“Доньки дуже переймались, коли я була в Україні. Плакали і благали, щоб я приїхала до них. Але останню крапку поставив чоловік. Він просто стукнув кулаком по столу та сказав мені приїжджати”

Варто відзначити, що родина також понесла серйозні фінансові втрати, адже металургійний бізнес Мохаммада був зосереджений на сході України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.