У мережі показали, яким був у молодості Віктор Павлік: неймовірної вроди красень, за якого змагалися жінки

Віктор Павлік вражає не лише творчістю, а і своїм особистим життям. Співак чотири рази був одруженим. Цікаво, як знаменитий чоловік виглядав у молодості та чим підкорював жіночі серця.

Віктор Павлік — популярний артист, творчість якого знає і любить вся Україна. Та не лише його пісні полюбляють слухати фанати. Зірка має дуже цікаву історію кохання.

Артиста можна вважати справжнім рекордсменом по походам до РАГСу. Вміє закохувати співак у себе не лише ровесниць, а і молодих дівчат. Нині у нього різниця у віці з дружиною складає понад 20 років. Катя Репяхова не просто вийшла заміж за чоловіка, а й дуже скоро подарувала йому свого первістка. Хлопчика назвали Михайликом.

А у мережі спливли світлини його татка у молодості. Таким його пам’ятають діти 90-х.

У мережі показали, яким був у молодості Віктор Павлік

У той час Віктор носив пишні кучері. У суперхітовому кліпі “Шикидим” він виступає саме в такому амплуа. Згодом стиль шевелюри він змінить на більш строгу зачіску.

Помітно, що для сцени Павлік не обирає яскравих костюмів. Він надає перевагу темним відтінкам одягу та, видно, що полюбляє чорний колір, скромні наряди.

А ось третя дружина знаменитості пригадує не лише його стиль, а й розповідає про характер. Виявляється, Лариса Созаєва оцінила не зовнішність, а наполегливість свого обранця.

У мережі показали, яким був у молодості Віктор Павлік

Він неоднократно запрошував її до ресторану, лишав колектив, роботу та їхав за норовливою дівчиною до Туреччини, аби лише вона звернула на нього увагу. Колишня Віктора вважає, що саме нею він надихався, творивши свій знаменитий “Шикидим” і “Лейла”.

Нагадаємо, що вчетверте співак одружився у 2020-му році. Пишного весілля не було, адже всі плани пішли шкереберть, бо не стало сина Паші. Хлопець так і не зміг подолати недугу. Син досі живе у пам’яті батька, який не пошкодував коштів на білий мармуровий меморіал та написав на його честь ліричну пісню.

Більше про Віктора Павліка дізнайтеся у тематичному цікавому відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті