Екс-чоловік Аліни Гросу пішов до іншої через позашлюбну дитину? Зірка розповіла про малюка: “Прикиньте?”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, що її колишній чоловік Олександр Комков одружився та став батьком. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Аліна Гросу декілька років тому зізналася, що її шлюб, який протривав лише півроку, розвалився. Колишній чоловік співачки Олександр Комков попросив у неї перерву у стосунках, пішов до іншої жінки, а коли збирався повернутися, отримав жорстку відмову.

Як виглядає розлучниця, заради якої колишній чоловік Гросу кинув співачку
Аліна Гросу розповіла, що її колишній чоловік одружився та став батьком

Аліна Гросу розповіла, що її колишній чоловік одружився та став батьком

Зірка не пожаліла Олександра, розповівши пресі про те, що розкішне весілля повністю оплатили її батьки, сам чоловік мав слабкість до заможних жінок, а згодом присвятила йому скандальні кліп і пісню.

Однак нещодавно з’ясувалося, що у хлопця у житті все склалося. Аліна Гросу завітала на інтерв’ю на інфотеймент шоу “Твій ден і розповіла телеведучий Стасі Ровінський про те, що Олександр вже давно одружився і навіть став батьком.

“Насправді ми не спілкуємося. У нього своє життя, у мене своє. В нього вже є дружина, і дитина. Прикиньте?”

Зважаючи на цей факт, Аліна Гросу поділилася своїм почуттям несправедливості щодо того, що її засуджують за роман з Романом Полянським, з яким вона зійшлася незабаром після розлучення.

Обранець Аліни Гросу Роман Полянський безслідно зник і будь-якою ціною уникає колег
Аліна Гросу розповіла, що її колишній чоловік одружився та став батьком

Той факт, що Олександр Комков вже більше, ніж півроку, як батько говорить про те, що його дружина завагітніла також незабаром після розлученння, або навіть раніше. Так як Аліна Гросу ніколи раніше не піднімала питання поповнення в родині Комкова, встановити правду майже неможливо.

Варто відмітити, що Аліна Гросу та Олександр Комков досі підписані одне на одного. Обидва запевняють, що вони не спілкуються, однак активно стежать за життям одне одного.

Схожі статті