Як виглядає 7-річний син Дзідзьо, якого народила не його екс-дружина Славія: з’явився від таємного кохання

Знаменитий український виконавець Дзідзьо роками приховував подробиці свого особистого життя і через це неодноразово потрапляв у скандали. Усі деталі в статті.

На початку минулого року колишня дружина Дзідзьо Ярослава Хома вперше дала велике ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася про негаразди у шлюбі.

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Стало відомо, хто справжній батько хрещеного сина Дзідзьо

Зокрема починаюча співачка розповіла про біль від пліток про роман Дзідзьо і її чоловіка з Ольгою Цибуллською; про те, що він не дозволяв їй будувати власну кар’єру, а також не хотів спільних дітей. Тоді шанувальники запідозрили, що союзу артистів настає кінець, і мали рацію. Через декілька тижнів Дзідзьо об’явив, що розлучається

Як виглядає 7-річний син Дзідзьо

Славія не заперечувала, що плітки про те, що син Ольги Цибульської Нестор являється біологічним сином артиста. Це вплинуло на стосунки подружжя. Але варто відмітити, що хлопчик, так чи інакше, дуже близький до співака, адже він став його хрещеним батьком.

Оля Цибульська з сином
Стало відомо, хто справжній батько хрещеного сина Дзідзьо

У те, що Ольга Цибульська заміжня ніхто не вірив — вона приховувала свого коханого від громадськості. Подейкували, що артистка вигадала чоловіка, щоб приховати роман з Михайлом. Натомість після розлучення артиста і його дружини з’ясувалося, що Цибульська окремо проживала таємне кохання з депутатом Сергієм Грисюком.

Саме його прізвище носить хрещений син Дзідзьо. Згодом Ольга довела, що зовнішньо хлопчик також схожий на Михайла, а на неї, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свої дитячі фото.

Чи бачиться Дзідзьо зараз зі своїм хрещеником сказати важко. Складається враження, ніби Михайло та Ольга сильно віддалилися після останніх подій. Тим не менш, вони продовжують одне одного підтримувати у публічному просторі. Тож немає сумнівів, що їхня дружба все ще живе.

Схожі статті